Teambuilding i park og på vand

TEAMBUILDING OG EVENTS

kontakt os på telefon 59 43 06 16 for en uforpligtende snak med os.

Vi hjælper dig med at gøre oplevelsen helt uforglemmelig.

 
Hos os ved vi godt, at det er det lille ekstra, der virkelig får dine gæster til at huske din konference eller din fest. 
 
For eksempel har vi en masse gratis faciliteter, hvor du og dine deltagere kan få et afbræk i løbet af dagen. Blandt andet har vi Kongespil, kroket og petanque.
Parken er oplagt at bruge til teambuilding-øvelser samt det er muligt at bruge fjorden til foreksempel stand up paddling hvor i kan udfordre jer selv med leg, race og boldspil eller cruise stille og roligt mens i nyder naturen.

Vi samarbejder med flere super teambuilding-instruktører, blandt andet GOTEAM og SOUL SUP, som sammensætter helt unikke øvelser til lige præcis jeres gruppe eller familie.

Hos os er fleksibiliteten i højsædet, og derfor er vi altid meget lydhør over for dine ønsker til din konference uanset hvor ukonventionelle eller ekstraordinære, de måtte være.

En sjov event

 
I får en meningsfuld pause fra dagens program eller et sjovt indslag inden aftenens familiefest, med udfordrende opgaver – og GoTeam lover jer også masser af grin! Programmet tilpasses naturligvis temaet for jeres dag, så I får en fuldendt oplevelse. 
Vi er helt vilde med alle GoTeams forskellige oplevelser. Men vi vil fremhæve nogle særlige, som I bare ikke må gå glip af:
Find endnu flere muligheder på GoTeam – eller giv dem et kald på 71 741 731. Så finder I hurtigt ud af, hvorfor vi er så stolte af at kunne tilbyde jer en oplevelse med GoTeam - Teambuilding ApS.

Kontakt os og fortæl os om dine ønsker

 
 
Vi har meget mere at fortælle dig, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 59 43 06 16 og fortæl os om din kommende konference eller dagmøde.
"Jeg har gennem de seneste 7-8 år gennemført mere end 50 kurser af kortere og længere varighed på Hotel Strandparken.

Når jeg igen og igen vælger dette kursussted, er der flere grunde til det. Strandparken har en helt enestående placering med fantastisk udsigt til park og eller fjord fra de fleste kursuslokaler samt restaurant og opholdsrum. Der er professionelle mødefaciliteter og store lyse mødelokaler og grupperum.

Og endelig er kursusstedets personale dejligt kundeorienteret: De er gode til at forudse kundernes behov og de er ekstremt fleksible, når der opstår situationer, der kræver en hurtig løsning"

Klaus Henriksen
Ledelses- og udviklingskonsulent
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616