Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af de friskeste råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så har du specielle ønsker, allergener eller lignende, tager du naturligvis bare fat i os, og så tilpasser vi menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende fra marts 2022 

Forretter

Rejer, avokado, salat, kørvelpesto og rugbrødscrumble.
Røget makrel, kartofler, spidskål, ærter og kærnemælsdressing.
Serranoskinke, grønkål, syltede rødløg, parmasanflager, pesto og croutons.

Hovedretter

Grillet okse, bagte rødbeder, selleripuré, kartoffelterrine samt rødvinssauce.

 

 

Lammebov, grillet kål, gulerod, små stegte kartofler samt senneps skysauce.

Kalkuncuvette, asparges, forårsløg, grov mos, tyttebær og skysauce.

Desserter

Kokos Panna Cotta, ananas granité og chokolade ganache.
Citronfromage, hvid chokoladeis og kakao tuile.
Hjemmelavet regnbueis med vaffel.
Hent vores vinkort her (0.9 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616