Eksempel på menu på Hotel Strandparken
|
|
|
|
Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af friske råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.
Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så hvis du har specielle ønsker, allergener eller lignende, tager vi naturligvis også hensyn til det og tilpasser menuen til dig og dit selskab.
God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.
Menuerne er gældende fra december 2022 |
Rimet kammusling med frisk slide agurk, rygeostcreme, sprød boghvede, dild og dildolie. |
| |
Koldrøget laks med æble-peberrods symfoni, syrnet fløde, rugbrødscrumble og urter. |
| |
Tatar af okseinderlår med variation af grønkål og rødbede. |
|
Lagtidsstegt kalveculotte med variation af græskar og rosenkål hertil rødvinssauce.
|
| |
Æbleglaseret nakkefilet af gris med æbler og løg hertil glace.
|
| |
Rosa stegt andebryst med variation af grønkål og rødbede, råsyltede tyttebær samt kraftig skysauce.
|
|
Tilvalg af kartoffel:
Små steget kartofler med urter
eller
Pommes Anna.
|
Posset med honningglaseret granola og rosmarinsorbet. |
| |
Chokolade fondant med blødende hjerte med brændt hvid chokolade, bærsorbet og syltede bær. |
| |
Passionsfrugt fromage med variation af Annas og passionsfrugt samt sprødt. |
|
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|