Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af friske råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så hvis du har specielle ønsker, allergener eller lignende, tager vi naturligvis også hensyn til det og tilpasser menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende for januar og februar 2024.

Forretter

Terrin af gråsten kylling med rødbede pure, syltet gulerod og sprød østershat. 
Rimmet multe med jordskokkecreme, brændt syltet løg og sprød grønkål.
Krydret gravad okseinderlår, persillerods mayonaise og kimchi.
Til alle forretter serveres hjemmabagt brød og smør. 

Hovedretter

Stegt gråsten kylling med sellericreme, ristede porre, syltede jordskokker og hønsejus. 
 

 

Glasseret svinebryst med løgpuré, ristede pastinak, marineret rosenkål og sherrysauce.

Bagt torsk med cremet muslingesauce, sprøde jordskokker og dampet porre. 
 

 
Tilvalg af kartoffel:
Små ovnbagte kartofler.
Pommes Anna.
 
 

Desserter

Bagte figner med vaniljeis og chokolade på sprød bund af appelsin og kardemomme. 
Pocheret pære med ristet marcipan og chokolade cremeux.
Karamel panna cotta med salt crumble og lakridsmarengs 
Hent vores vinkort her (0.8 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616