Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af friske råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så hvis du har specielle ønsker, allergener eller lignende, tager vi naturligvis også hensyn til det og tilpasser menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende fra december 2022 

Forretter

Rimet kammusling med frisk slide agurk, rygeostcreme, sprød boghvede, dild og dildolie.
Koldrøget laks med æble-peberrods symfoni, syrnet fløde, rugbrødscrumble og urter.
Tatar af okseinderlår med variation af grønkål og rødbede.

Hovedretter

Lagtidsstegt kalveculotte med variation af græskar og rosenkål hertil rødvinssauce.
 

 

Æbleglaseret nakkefilet af gris med æbler og løg hertil glace.
 

Rosa stegt andebryst med variation af grønkål og rødbede, råsyltede tyttebær samt kraftig skysauce.
 

 
Tilvalg af kartoffel:
Små steget kartofler med urter
eller
Pommes Anna.
 

Desserter

Posset med honningglaseret granola og rosmarinsorbet.
Chokolade fondant med blødende hjerte med brændt hvid chokolade, bærsorbet og syltede bær.
Passionsfrugt fromage med variation af Annas og passionsfrugt samt sprødt.
Hent vores vinkort her (0.8 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616