Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af de friskeste råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så har du specielle ønsker, allergener eller lignende, tager du naturligvis bare fat i os, og så tilpasser vi menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende fra maj 2021 

Forretter

Blinis med rogn, løg og cremefraiche samt urter.
Hertil økologisk hjemmebagt brød.
Varmrøget laks med ærtecreme og krydderurter. Hertil økologisk hjemmebagt brød.
Breasaola med rucola, parmesan, valnøddepesto samt oliven. Hertil økologisk hjemmebagt brød.

Hovedretter

Oksefilet med grillede løg, syltede skalotteløg, spæde gulerødder og beder. Hertil saltbagte kartofler og svampeglace.
(Tillæg kr. 50,00 pr. person)

 

 

Langtidsstegt svinebryst med rosenkål, sommerporre og urter. Hertil dild-senneps sauce og stegte kartofler.

Skindstegt langefilet med bagte tomater og grønne asparges samt grillet polenta og muslinge sauce.

Desserter

Chokolade tærte med marinerede bær og hindbærsorbet.
Kærnemælks panna cotta med granatæble og citronkiks.
Rabarberkage med fennikelis og brombær.
Hent vores vinkort her (0.8 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616