Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af friske råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så hvis du har specielle ønsker, allergener eller lignende, tager vi naturligvis også hensyn til det og tilpasser menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende efterår 2023 

Forretter

Rimmet laks med rødbede, teriyaki sauce, glaskål og friske urter.
Oksecarpaccio med syltede løg, trøffelmayo, parmesan og rucola.
Grillet kammusling med saltet citron, goma dressing og koriander.
Til alle forretter serveres hjemmabagt brød og smør. 

Hovedretter

Grillet oksefilet med hokkadiogræskar, forårsløg og rødvinssauce.
 

 

Farseret vagtel med jordskokker, kål og sherrysauce.
 

Bagt laks med rødbede, fennikel og fiskesauce samt brøndkarse. 
 

 
Tilvalg af kartoffel:
Små ovnbagte kartofler.
Pommes Pave.
Hasselback rodfrugter.
 

Desserter

Hvidvinspocheret pære med vanilje parfait og karamel.
Hvid chokoladecremebrulée med amarettostyltede kirsebær.
Bagte blommer med vaniljecreme og nøddecrumble. 
Hent vores vinkort her (0.8 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616