Eksempel på menu på Hotel Strandparken
|
|
|
|
Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af friske råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.
Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så hvis du har specielle ønsker, allergener eller lignende, tager vi naturligvis også hensyn til det og tilpasser menuen til dig og dit selskab.
God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.
Menuerne er gældende efterår 2023 |
Rimmet laks med rødbede, teriyaki sauce, glaskål og friske urter. |
| |
Oksecarpaccio med syltede løg, trøffelmayo, parmesan og rucola. |
| |
Grillet kammusling med saltet citron, goma dressing og koriander. |
|
Til alle forretter serveres hjemmabagt brød og smør. |
Grillet oksefilet med hokkadiogræskar, forårsløg og rødvinssauce.
|
| |
Farseret vagtel med jordskokker, kål og sherrysauce.
|
| |
Bagt laks med rødbede, fennikel og fiskesauce samt brøndkarse.
|
|
Tilvalg af kartoffel:
Små ovnbagte kartofler.
Pommes Pave.
Hasselback rodfrugter.
|
Hvidvinspocheret pære med vanilje parfait og karamel. |
| |
Hvid chokoladecremebrulée med amarettostyltede kirsebær. |
| |
Bagte blommer med vaniljecreme og nøddecrumble. |
|
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|