Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af de friskeste råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så har du specielle ønsker, allergener eller lignende, tager du naturligvis bare fat i os, og så tilpasser vi menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende fra 15. september 2021 

Forretter

Tørret vildsvine med syltedet pære, rygeostcreme og brombær.
Hertil økologisk hjemmebagt brød.
Blinis med stenbiderrogn, sensommeræbler, løg, cremefraiche og krydderurter. Hertil økologisk hjemmebagt brød.
Grillede rejer med miso, selleri og urter.
Hertil økologisk hjemmebagt brød.

Hovedretter

Oksecuvette med bagte løg og majs. Hertil okseglace og kartoffelterrine.
 

 

 

Sejfilet med sellericreme, grillet fennikel og grønkål, hertil safran sauce og små kartofler.

Filet af gris med honningglaseret rødder, jordskokkecreme og æblesky. Hertl pommes Anna.

Desserter

Chokolade tærte med saltkaramel, marinerede bær og sorbet.
Mørk chokolademousse med bær og skumfiduser.
Æblekompot med hvid chokolade og nøddeknas.
Hent vores vinkort her (0.9 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616