Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af de friskeste råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så har du specielle ønsker, allergener eller lignende, tager du naturligvis bare fat i os, og så tilpasser vi menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende fra Juni 2020

Forretter

Grillet asparges, rejer, safrancreme og chips af skorzonerrod.
Varmrøget laks, rygeost, tomatkompot med fennikel og spinat.
Grillet tun, friteret æg, løg, frilicesalat, bacon og dijón mayo.

Hovedretter

Oksefilet, pommes Anna, friteret løg, sommerporre, blomkål og timian/hvidløgsskysauce.
Sommerbuk, spæde rødder, rabarber, kartofler, hasselnødder og skysauce med blåskimmel.
(tillæg pr. pers. kr. 50,00)
Andebryst, grønkål og æbler, bær og svampe risotto.

Desserter

Vaniljeparfait, bærconsomme og friskebær.
Chokoladekage, appelsinsorbet og bær.
Fransk citrontærte med brændt marengs.
Hent vores vinkort her (0.8 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616