Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af de friskeste råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så har du specielle ønsker, allergener eller lignende, tager du naturligvis bare fat i os, og så tilpasser vi menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende til februar 2021 NYE MENUER PÅ VEJ

Forretter

Røget laksetatar med urtesne, dild mayo og sprødt brød.
Kyllingeleverpaté med smørstegt rugbrød og grønkål.
Røget skinke med syltet græskar og urter.

Hovedretter

Langtidsstegt okseculotte med stegt græskar,  hertil pommes anna og rødvins sky

(Tillæg kr. 50,00 pr. person)

 

 

Stegt andebryst serveret med syltet rødkål, sellericreme, samt små stegte kartofler og andesky.

Skindstegt sejfilet med bagte rødbeder og pærer. Hertil cremet fiskesauce med urter.

 

Desserter

Creme caramel med hyldebærkompot og brændt hvid chokolade
Cheesecake med lime og kirsebær.
Marcipankage med pærergranité.
Hent vores vinkort her (0.8 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616