Eksempel på menu på Hotel Strandparken

Her ser du vores sæsonmenu, der altid er sammensat af de friskeste råvarer, og du vælger helt frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre muligheder.

Husk at vi altid skræddersyer en løsning til dine behov - så har du specielle ønsker, allergener eller lignende, tager du naturligvis bare fat i os, og så tilpasser vi menuen til dig og dit selskab.

God fornøjelse og på gensyn på Hotel Strandparken.

Menuerne er gældende fra december 2021 

Forretter

Rimmet torsk med rødbedetzaziki og brøndkarse.
Hertil økologisk hjemmebagt brød.
Sprængt andebryst med grønkål, flødepeberrod og kirsebærchutney.
Hertil økologisk hjemmebagt brød.
Græskarsuppe med friskost, kerner og krydderurter.
Hertil økologisk hjemmebagt brød.

Hovedretter

Farseret unghanebryst med urtesouffle, cremet kørvelsauce, grillet-syltet julesalat og kartoffelterrine.
 

 

 

Langtidsstegt oksecuvette merd skorzonerrods-ragoût, smørdampede rosenkålsblade, bagte løg, små stegte kartofler og rødvinglace.

Bagt mørksej med persillerod glaseret i æblemost, syltede rødløg samt kartoffelpuré serveret med hvidvinssauce og dildolie.

Desserter

Chokolade Panna cotta med appelsin og nødder.
Æble clafoutis med vaniljeis.
Kirsebærparfait med hvid chokoladecreme.
Hent vores vinkort her (0.9 Mb)
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616