I Holbæk har vi selskabslokalerne, der danner en smuk ramme om din fest

Leder du efter et selskabslokale i Holbæk, behøver du ikke søge længere.
 
På Hotel Strandparken, som ligger lige midt i Holbæks historiske park med udsigt til byens smukke fjord, har vi selskabslokaler, der både passer til den lille, intime fest og til de helt store fejringer.
 
Uanset om I bliver 10 eller 250 gæster til din fest, har vi lokalerne, der vil danne de perfekte rammer, og menuen, der vil få alle dine gæsters tænder til at løbe i vand.
 
Vores lokaler her i Holbæk er egnede hvad enten du ønsker at holde et brunchselskab, et frokostarrangement eller en fest, der varer hele natten.
Ring allerede til os nu på telefon 59 43 06 16 og fortæl os om det selskab, du ønsker at holde i vores smukke lokaler i Holbæk. Så fortæller vi dig meget mere om vores priser, menuer og vores unikke service til dig og dine gæster.

I vores selskabslokaler i Holbæk bliver din fest uforglemmelig

 
Forestil dig, at du og dine gæster træder ind i et smukt oplyst selskabslokale. Bordene er fint pyntet med duge, servietter og stearinlys, og alt er klar til, at I kan tage plads.
 
Først får I serveret en forret, der får smagsløgene til at danse, efterfulgt af en himmelsk hovedret lavet af sæsonens friskeste råvarer – alt med tilhørende vin, der fremhæver smagsnuancerne i maden.
 
Efter hovedretten vil I gerne have lidt luft, og i det øjeblik, I træder ud af døren, står I midt i naturskønne omgivelser med lyden af fjordens blide strøm i baggrunden.
 
Snakken går, og efter lidt trækker I tilbage til selskabslokalerne, hvor desserten er klar til at blive serveret efterfulgt af kaffe og te med hjemmelavet sødt.
 
Efter I har fået stillet jeres sukkertrang, er baren blevet åbnet, og så kan I holde fest til den lyse morgen i vores selskabslokaler i Holbæk – for hos os har du mulighed for at leje lokalerne helt uden tidsbegrænsning.

Vil du overnatte i Holbæk, efter I er færdige med at holde fest i selskabslokalerne?

 
Så er der rig mulighed for det hos os. I forbindelse med en fest tilbyder vi særligt gode priser på overnatning til dine gæster – og som vært overnatter du og din eventuelle partner helt gratis.
 
Med i prisen på overnatningen er også en morgenbuffet spækket med alt, hjertet begærer dagen derpå, og så kan du og dine gæster snakke om aftenens begivenheder over en dejlig morgenmad.

Hold dit selskab i Holbæks smukkeste lokaler og få en uforglemmelig fest

 
Uanset om du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller fejre en anden af livets begivenheder, har vi selskabslokalerne til det her i Holbæk.
Ring til os på telefon 59 43 06 16 og lade os tage en uforpligtende snak om din fest i vores selskabslokaler beliggende i Holbæks smukkeste natur.
 
Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616