Om os

Historien om Hotel Strandparken

Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede hotel er bygget af flere omgange siden den første del i 1899 og har igennem generationer været stedet, hvor højtider blev fejret og de omkringliggende virksomheder har haft tradition for at afholde generalforsamlinger, bestyrelsesmøder og lignede. 
I 2006 er hotellet blevet gennemgribende renoveret og det fremstår i dag som et moderne konferencehotel med 68 værelser og topmoderne mødefaciliteter med plads til 300 personer. 
November 2016 kunne vi indvie 36 ny opførte værelser. Indretningen er inspireret af fjorden og den omkring liggende park. Alle værelser har egen minibar, fladskærms tv og trådløst internet.
Restauranten er ligeledes serverer aftenmenu og selskabsmenuer, der tilpasses sæson og anledning, med henblik på at anvende lokale, friske råvarer. 
Omgivelserne med park, fjord og skov byder på en masse skønne oplevelser i det fri. Gennem parken fører et sti-system ned til det landskendte tyrkiske bad, hvor krop og sjæl kan forkæles. 
 
Igennem de mere en 100 år som hotellet har eksisteret, har der været tradition for at afholde familiens store højtidsdage - det er der stadig, nu blot med nye generationer. 
På samme måde har placeringen midt på Sjælland skabt en tradition for at afholde store møder, generalforsamlinger og lign. hvor deltagerne har nem adgang fra hele regionen.
 
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616