Aften kl.18.00 - 21.00
(sidste bestilling kl. 20.45)
Vores køkkenchef har sammensæt en lækker 3 retter middag,
som tager udgangspunkt i friske og sæsonbestemte råvarer.
Vi sørger for at menuen varieres, så der altid er noget for en hver.
Ligesom der altid vil være mulighed for vegansk/vegetarisk eller fisk, som alternativ samt vi tager hensyn til eventuelle allergener.
Foretter:
Rimmet laks med ramsløgsmayo, æblesyltede agurker, radiser, sprød rug & urt.
***
Oksecarpaccio med estragonmayo, sprøde løg, sylt, urter & Vesterhavsost.
***
Kyllingeterrin med stegte svampe, trøffelmayo, radiser, ramsløg & urter.
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.
Hovedretter:
Spoleben med ristede farvede gulerødder, pufsværd, estragon, ramsløg & skysauce.
***
Langstidsstegt kalvetyksteg, jordskokkecreme, brændte porrer og løg, timian & rødvinssauce.
***
Stegt unghane, løgpuré, syltede urter, sprøde jordskokker & sauce blanquette.
Vælg mellem Små stegte kartofler eller knuste kartofler.
Desserter:
Citrontærte med brændt marengs
***
Karamelliseret æblekompot med butterdej & vaniliecreme.
***
Isbomben - vanilie, solbær, brændt chokolade & sprøde tvill.
1 ret kr. 225,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 425,-
Ekstra ret: Oste tallerken med 3 slag ost og tilbehør.
95,-
Kaffe med hjemmelavet sødt.
kr. 65,-
|