Konferencelokaler med Sjællands smukkeste udsigt

Når du lejer Hotel Strandparkens konferencelokaler, har du mulighed for at gøre brug af vores GoBe Robots. GoBe robotten er en ny måde at deltage i konferencer og møder hjemmefra. Robotten består af en stander med en skærm og kamera, som selv kan køre rundt på området, hvilket simulerer at være til stede - uden egentlig at være det. Den gør det altså muligt at bevæge sig rundt og kommunikere med kollegaerne på en måde, som almindelige konferencekald ikke tillader.

Du kan se en demonstration af robotten i videoen herunder.
Vores konferencelokaler er beliggende lige midt i Sjællands smukke natur med fjorden på den ene side og den historiske park på den anden, og det skaber de perfekte rammer for din næste konference eller dagmøde.
 
Vores lokaler er lyse og indbydende samt med let tilgængelighed og der forfindes elevator til værelsesetager. Vores personale er servicemindede og vores fleksibilitet er i top. Vi ønsker at I skal føle Jer hjemme hos os. Tilsammen giver det dig et hotel, der går den ekstra mil for, at din konference eller dit dagmøde bliver en succes.
 
Hos os skal du ikke bekymre dig om andet end selve din konference. Vi sørger for alt det nødvendige udstyr, lokaler med plads til alle dine gæster, fuld forplejning fra morgen til aften og velindrettede værelser til en god nats søvn.
 
Det betyder, at du får hænderne frie til at give dine konferencegæster nogle mindeværdige dage, så de går derfra med højere faglighed og gode oplevelser i bagagen.
 
Herunder er inspiration til dagmøde, konference og teambuilding. 
Tøv ikke med at kontakte os for specielt sammesat program til Jer.

 

DAGMØDE
EKSEMPEL kl. 08.00-16.00

 • Ved ankomst, Kaffe, te, morgenbrød, ost og pålæg.
 • Frokost inkl. 1 vand
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag. 
Hele dagen sørger vi for frisk kaffe og te, koldt vand samt frugt og snacks. 

 

Pris pr. person kr. 750,00 

1½ KONFERENCEDØGN
 • Ved ankomst, kaffe, te, morgenbrød, ost og pålæg.
 • Frokost inkl. 1 vand.
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag.
 • 2 retters menu efter køkkenchefens valg.
 • Aftenkaffe og te med sødt.
 • Overnatning i enkeltværelse.
 • Morgenmad.
 • Frokost inkl. 1 vand.
 • Eftermiddags kaffe med hjemmebag.
​Begge dage sørger vi for frisk kaffe og te, koldt vand samt frugt og snacks.
 

PRIS PR. PERSON KR. 2640,00

Lokaleoversigt (0.3 Mb)
Du er også meget velkommen til at kontakte os allerede nu på telefon 59 43 06 16 og tage en uforpligtende snak med os.

Hos os kommer du aldrig til at mangle noget til din konference eller dit dagmøde


Med vores konferencefaciliteter har du de bedste rammer for en eller flere succesfulde dage, og vi sørger for at der er alt hvad du har brug for.
Kontakt os hvis I har spørgsmål eller specifikke ønsker.
 • Projektor
 • Whiteboard/Flipover
 • Podie
 • Laptop
 • Mikrofoner
 • Gratis wi-fi
 • Virtuelt udstyr
 • Hæfte og pen
 • T.V
 • og meget andet

TEAMBUILDING OG EVENTS

Vi hjælper dig med at gøre konferencen eller mødet uforglemmeligt.

 
Hos os ved vi godt, at det er det lille ekstra, der virkelig får dine gæster til at huske din konference. Af den grund finder du hos os en lang række tilbud, der vil sætte et unikt præg på din konference.
 
For eksempel har vi en masse gratis faciliteter, hvor du og dine deltagere kan få et afbræk i løbet af dagen. Blandt andet har vi Kongespil, kroket og petanque.
Parken er oplagt at bruge til teambuilding-øvelser samt det er muligt at bruge fjorden til foreksempel stand up paddling hvor i kan udfordre jer selv med leg, race og boldspil eller cruise stille og roligt mens i nyder naturen.

Vi samarbejder med flere super teambuilding-instruktører, blandt andet GOTEAM og SOUL SUP, som sammensætter helt unikke øvelser til lige præcis jeres gruppe. 

Hos os er fleksibiliteten i højsædet, og derfor er vi altid meget lydhør over for dine ønsker til din konference uanset hvor ukonventionelle eller ekstraordinære, de måtte være.


EN TUR PÅ VANDET.

 
Har i prøvet stand up paddling?
Alle kan være med uanset niveau og der er garanti for grin og hygge. 
I får en tur på vandet hvor i kan udfordre jer selv med leg, race og boldspil eller cruise stille og roligt mens i nyder naturen. De uddannede SUP instruktører guider jer igennem turen og diverse øvelser og leg på vandet. Kan du stå på hovedet på vandet?
e tur varer ca. 2 timer inkl. omklædning og grundig introduktion.

 

EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE I PAUSEN.

 
I får en meningsfuld pause fra dagens program med udfordrende opgaver – og GoTeam lover jer også masser af grin! Programmet tilpasses naturligvis temaet for jeres dag, så I får en fuldendt oplevelse. 
Vi er helt vilde med alle GoTeams forskellige oplevelser. Men vi vil fremhæve nogle særlige, som I bare ikke må gå glip af:
Find endnu flere muligheder på GoTeam – eller giv dem et kald på 71 741 731. Så finder I hurtigt ud af, hvorfor vi er så stolte af at kunne tilbyde jer en oplevelse med GoTeam - Teambuilding ApS.

Kontakt os og fortæl os om din konference.

 
Du og dine deltagere er garanteret en god oplevelse, når du vælger vores konferencelokaler på Sjælland.
Vi har meget mere at fortælle dig, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 59 43 06 16 og fortæl os om din kommende konference eller dagmøde.
"Jeg har gennem de seneste 7-8 år gennemført mere end 50 kurser af kortere og længere varighed på Hotel Strandparken.

Når jeg igen og igen vælger dette kursussted, er der flere grunde til det. Strandparken har en helt enestående placering med fantastisk udsigt til park og eller fjord fra de fleste kursuslokaler samt restaurant og opholdsrum. Der er professionelle mødefaciliteter og store lyse mødelokaler og grupperum.

Og endelig er kursusstedets personale dejligt kundeorienteret: De er gode til at forudse kundernes behov og de er ekstremt fleksible, når der opstår situationer, der kræver en hurtig løsning"

Klaus Henriksen
Ledelses- og udviklingskonsulent
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616