Invitér dine gæster til fest på Hotel Strandparken i Holbæk

På Hotel Strandparken byder vi dig og dit selskab velkommen, uanset om du vil holde en afslappet og uhøjtidelig dagsfest eller en storslået aftenfest.

Mange af livets små og store begivenheder fortjener at blive fejret, så derfor står vores lokaler klar, når du skal holde fødselsdag, bryllup, konfirmation, firmafest eller andet.

Du og dit selskab kommer til at nyde Holbæks måske smukkeste udsigt ud over Holbæk Fjord, og uanset om I er 10 eller 500, er der plads til alle hos os.

Ønsker du overnatning i forbindelse med festen, får du værelser til særligt favorable priser, ligesom at vi tilbyder dig og de andre overnattende gæster en dejlig morgenmadsbuffet dagen efter festen.
Du er meget velkommen til at kontakte os – enten ved at ringe på telefon 59 43 06 16 eller ved at udfylde vores kontaktformular – og fortælle os om den fest, du vil holde.
Du er meget velkommen til at kontakte os – enten ved at ringe på telefon 59 43 06 16 eller ved at udfylde vores kontaktformular – og fortælle os om den fest, du vil holde.

Vores erfaring er din tryghed for en god fest


Når du holder fest, er der mange ting at se til – især hvis du har en stor gæsteliste. Vores store erfaring med at forberede og holde fester er din tryghed for, at vi ikke overser noget.

Vi er meget stolte af de positive tilbagemeldinger, vi får på vores fester – læs her hvad en tidligere gæst har udtalt:
”For få uger siden holdt min mand og jeg vores fødselsdagsfest på Hotel Strandparken og vi kan ganske enkelt ikke rose dette sted nok! Alt var helt perfekt og lige som vi havde ønsket det.

Hele vejen igennem blev vi mødt med det sødeste personale og alle vores ønsker blev mødt som det nu var muligt - aldrig et nej, men altid et "det prøver vi". Da den endelige aftale var lavet, var det også lige præcis det vi fik! Vi var de eneste som måtte lave ændringer - andet er svært med så stor en fest med 92 mennesker - men aldrig sure miner fra hotellet, men tværtimod hurtigt svar, meget hjælpsomme og gode løsninger parate!

Vi havde tjekket en del steder ud, inden vi faldt over Hotel Strandparken og vi er helt vilde med deres helaftensarrangement med intet stop-tidspunkt, en fast pris og ingen overraskelser næste dag eller ved betalingen - en aftale er en aftale!

Af denne grund, det utroligt søde hjælpsomme personale, den dejlige mad, festlokalerne med udgang til stor terrasse, værelser til alle gæster og så de helt fantastiske flotte omgivelser og udsigten, er dette helt klart stedet man holder sin fest!!!

Tusind tak til Hotel Strandparken i Holbæk!!!”

Skal du også holde fest?


Så tager vi meget gerne en dialog med dig om dine ønsker. Ring enten til os på telefon 59 43 06 16 eller skriv til os via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage.

Indholds- og priseksempel på helaftensarrangement

 
Velkomstdrink
3-retters middag
Husets vin ad libitum
Kaffe/te med sødt og 1 avec
Natmad

Pris pr. person fra kr. 995,-
8-timers arrangement

Øvrige priser

Fri bar (øl, vand og vin) kr. 275,00 pr. person
Fri bar med spiritus (ekskl. shots) kr. 375,00 pr. person
På gensyn på Hotel Strandparken.
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616