NYE DATOER - Dining Week - uge 21 og 22, 2021 på Hotel Strandparken

Alt har været anderledes og det har ikke været muligt at afvikle Dining week som først planlagt - Derfor er det rykket til nye datoer.
Dining Week er tilbage og Hotel Strandparken i Holbæk deltager selvfølgelig fortsat. Denne gang i en forlænget udgave, i både uge 21 og 22 og samtidig en familievenlig version. 
Vi har sammensat et par forskellige menuer, som du får til en helt særlig Dining Week-pris.

Det betyder, at du for få penge pr. person får en helt unik smagsoplevelse på vores hotelrestaurant.

Vi sammensætter menuer med nøje udvalgte råvarer, som primært er lokale og bæredygtige. Menuen er fast, og du kan se den længere nede på siden.

Vælger du Hotel Strandparken i Holbæk, har du mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over Holbæk fjord i vores smukke restaurant.

Vil du forkæle dig selv og din partner endnu mere, har du mulighed for at booke en overnatning, så I bare skal nyde jeres middag og derefter trække jer tilbage i jeres eget værelse til en ekstra god Dining Week-pris.

Dining week blev første gang afholdt i uge 7 2011 og har siden været en årligt tilbagevendende begivenhed, som vi elsker at være en del af.

 

Dining Week-menuen på Hotel Strandparken

                                         Lækker 3-retters menu, som i blot skal glæde jer til. Menuen serveres til aften.

Forret:
Røget torskerogn med gulerodskompot og friteret kapers. Hertil Hjemmebagt økologisk brød med mel fra Mejnerts mølle.
* * * *

Hovedret:
Langtidsstegt okse cuvette serveret med ragoût af skorzonerod og østershatte.
Hertil smørdampet rosenkål og en kraftig rødvinsglace.
* * * *

Dessert:
Creme Brûlee med ingefær og pære.
 


 Dining Week-Familie menuen på Hotel Strandparken

                     Skøn 2-retters menu, til familien, som tør prøve noget andet end i plejer. Menuen serveres til frokost.

Voksen
Hovedret:
Skindstegt kuller serveret med saltbagt selleri og smørdampet rosenkål samt stenbidderrogn
Hertil cremet muslingesauce og syltede løg.
* * * *

Dessert: 
Creme Brûlee med ingefær og pærekompot samt chokoladeis.

Barn:
Hovedret:
Paneret kullerfilet med saltbagt selleri og smørdampet rosenkål samt stenbidderrogn.
Hertil cremet muslingesauce og friteret løg.
* * * *

Dessert:
Creme Brûlee med ingefær og pære kompot samt chokoladeis.

 

 

 

Om Dining Week


Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien i uge 7-8. Denne gang er det blot blevet rykket, grundet Covid-19

Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. S. Pellegrino-mineralvand. Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.

Dato
Dining Week afholdes i uge 21 - 22 2021

Pris
215 kroner + 26,00 kroner i billetgebyr per person for en treretters menu inklusive San Pellegrino-mineralvand (en flaske à 750 ml. per 2 personer).

Billetter skal købes gennem Dinning Weeks hjemmeside. Det er også på denne side du kan finde mange flere informationer om Dining Week.
 
Vidste du, at du i Dining Week-ugen også har mulighed for at spise en lækker 3-retters menu på vore Hotel i Slagelse? Hvis du holder til på de egne, så læs mere om Vilcon Hotel & Konferencegaard og Dining Week her »
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616