Forretter
(vælg 1 stk. serveret på tallerken)
Rimet kammusling med frisk slide agurk, rygeostcreme, sprød boghvede, dild og dildolie.
Koldrøget laks med æble-peberrod symfoni, syrnet fløde, rugbrødscrumble og urter.
Tatar af okseinderlår med variation af grønkål og rødbede.
Hertil hjemmebagt brød og smør. |
Salater og tilbehør
(vælg 5 stk. serveret som buffet)
* Broccoli, kerner, rødløg og rygeostcreme.
* Gulerod salat, peberrod og havtorn.
* Grøn, blandet salat.
* Tomatsalat, oliven og mozzarella.
* Nudelsalat med soya og grønt.
* Kartoffelterrine med rodfrugter.
* Små stegte kartofler med krydderurter.
|
| |
Hovedretter - kød og fisk
(vælg 2 stk. som buffet)
Langtidsstegt kalveculotte med variation af græskar og rosenkål.
Æbleglaseret nakkefilet af gris med æbler og løg.
Rosastegt andebryst med variation af grønkål og rødbede.
Bagt torsk, krydderurter og tomat.
|
Saucer
Rødvinssauce
og
Hvidssky sauce med dijon.
|
| |
Deserter
(vælg 2 stk. som buffet)
eller
(1 stk. serveret på tallerken)
Posset med honningglaseret granola og sosmarinsorbet.
(serveres kun på tallerken)
Chokoladebrownie med hvid chokolade og syltede bære.
Passionsfrugt fromage med variation af ananas og pasionsfrugt samt sprødt.
Ostebræt med hjemmelavet tilbehør og brød.
|
Pris pr. pers. fra kr. 450,00
Eksempel på Frokost arrangement.
1 glas velkomst
Buffet
Kaffe/the med sødt
pris pr. pers.
Kr. 600,00 ekskl. drikkevarer.
Priserne baseret på valg af ovenstående antal retter. Ønskes flere, er det naturligvis muligt og vi tilpasser prisen til netop jeres menu sammensætning.
|
|
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|