Selskabs buffet/sharing

Gældende efterår 2023

Forret

(vælg 1 stk. serveret på tallerken)


Rimmet laks med rødbede, teriyaki sauce, glaskål og friske urter.

Oksecarpaccio med syltede løg, trøffelmayo, parmesan og rucola.

Grillet kammusling med saltet citron, goma dressing og koriander.

Vegetar/vegansk:
Cavatelli pasta med urtepesto og urter.

Hjemmebagt brød og smør serveres til alle forretter.

Hovedret



Grillet oksefilet med hokkadiogræskar, forårsløg og rødvinssauce.

Farseret vagtel med jordskokker, kål og sherrysauce.

Gulerodshummus med spinat.

Fennikelsalat med tranbær og ristede kerner.

Pommes pave. 

 

Dessert

(vælg 1 stk. serveret på tallerken)


Hvidvinspocheret pære med vanilje parfait og karamel.

Hvid chokolade cremebrulée med amarettostyltede kirsebær.

Bagte blommer med vaniljecreme og nøddecrumble.   



Pris pr. pers. fra kr. 495,00

Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud konference / fest
 
Evt. besked:
 
Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk
tlf. +45 59 43 06 16
mail: hotelstrandparken@vilcon.dk
CVR: 29203466
 

Besøg også:
Vilcon Hotel & Konferencegaard

 

 

Besøg:
Vilcon Hotel &  Konferencegaard
Golfhotel Vilcon
Hotel Strandparken | Kalundborgvej 58 | 4300 Holbæk | Tlf.: 59430616