Forret
(vælg 1 stk. serveret på tallerken)
Rimmet laks med rødbede, teriyaki sauce, glaskål og friske urter.
Oksecarpaccio med syltede løg, trøffelmayo, parmesan og rucola.
Grillet kammusling med saltet citron, goma dressing og koriander.
Vegetar/vegansk:
Cavatelli pasta med urtepesto og urter.
Hjemmebagt brød og smør serveres til alle forretter. |
| |
Hovedret
Grillet oksefilet med hokkadiogræskar, forårsløg og rødvinssauce.
Farseret vagtel med jordskokker, kål og sherrysauce.
Gulerodshummus med spinat.
Fennikelsalat med tranbær og ristede kerner.
Pommes pave.
|
| |
Dessert
(vælg 1 stk. serveret på tallerken)
Hvidvinspocheret pære med vanilje parfait og karamel.
Hvid chokolade cremebrulée med amarettostyltede kirsebær.
Bagte blommer med vaniljecreme og nøddecrumble. |
Pris pr. pers. fra kr. 495,00
|
|
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|