Forretter
(vælg 1 stk. serveret på tallerken)
Røget laksetatar med safran og croutons.
blinis med rogn, løg og cremefraiche.
Let blomkålssuppe med tørret serranoskinke og ramsløgsolie.
|
Salater og tilbehør
(vælg 5 stk. serveret som buffet)
* Broccoli med syltede rødløg.
* Gulerodsalat med kerner og estragon.
* Grøn salat med rygeost og ærter.
* Tomatsalat med mozzarella.
* Sommer´slaw med mynte og granatæble.
* Langtidsbagt squash med tomat og forårsløg.
* Salat med bagte jordskokker og æbler.
* Grov mos af kartofler og jordskokke.
* Saltbagte små kartofler.
* Grillet polenta med løvstikke.
* Ris med safran og skarlotteløg. |
| |
Hovedretter - kød og fisk
(vælg 2 stk. som buffet)
Bagt laks med fennikel.
Langefilet med majskolber.
Langtidsstegt kalvecuvette med bagte løg.
Kalkuncuvette med bagte tomater.
Porchetta med urter.
|
Saucer
(vælg 2 stk. som buffet)
Rødvinssauce.
Kalveglace.
Hvidvins skysauce.
Cremet muslinge sauce.
|
| |
Deserter
(vælg 2 stk. som buffet)
eller
(1 stk. serveret på tallerken)
Kærnemælks fromage med syltede bær.
Chokoladekage med mørk ganache.
Tiramisu med baileycreme.
5 slags oste med hjemmelavet garniture og brød.
|
Pris pr. pers. fra kr. 395,00
Eksempel på Frokost arrangement.
1 glas velkomst
Buffet
Kaffe/the med sødt
pris pr. pers.
Kr. 500,00 ekskl. drikkevarer.
Priserne baseret på valg af ovenstående antal retter. Ønskes flere, er det naturligvis muligt og vi tilpasser prisen til netop jeres menu sammensætning.
|
|
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|